Discurs en català després de la presentació del llibre de Ester Gallego y Enric Ravello: Terra d’infidels

Ladies and gentlemen,
Senyores i senyors,
Dear friends,

El meu nom és Anke Van dermeersch. Sóc senadora belga.
Avui estic aquí per expressar públicament el meu suport a Enric Ravello i Ester Gallego per la publicació del seu llibre “Terra d’infidels. Contra la islamització de Catalunya “.
I a Ester Gallego especialment per la seva organització “Dones contra la islamització”, que porta la mateixa lluita contra la immigració islàmica i el seu impacte en els drets de la dona, que jo vinc desenvolupant des de fa molts anys
Les dones són les primeres víctimes de la islamització d’Europa. Necessitem aturar aquesta invasió, aturar d’importar l’islam, per d’importar la misogínia islàmica.
Com a política i senadora aquesta és la meva obligació, prevenir la misogínia de l’islam: Allà no s’estima a les dones!

L’Islam propaga l’odi. Odi cap als infidels, cap a les altres religions i societats, però també odi cap a la dona, a la qual se li considera inferior
El símbol d’aquesta inferioritat és el vel, el cridaner símbol de l’opressió
El taüt tèxtil del burca, però també el simple vel són els dos idèntics, només el nombre de cementiris tèxtils distingeix un de l’altre.
Això és pel que jo vaig ser el primer càrrec electe a tot Europa que va defensar la prohibició general del burca. Estic orgullosa d’haver estat l’arquitecta d’aquesta prohibició.
Però mentrestant el burca és introduït en les legislacions de Bèlgica, França, Suïssa i molts altres països europeus.
El burca, l’Alcorà i la xaria estan en completa oposició amb el nostre principi social de la igualtat de sexes i l’emancipació tan durament aconseguida.

A Europa, les joves troben la igualtat entre l’home i la dona com la cosa més normal del món. Les dones generalment creixen en igualtat de condicions dels seus germans, primers o altres membres de la seva família. La igualtat entre l’home i la dona és una de les bases principals dels Estats democràtics europeus, així que la dona pot afirmar els mateixos drets que l’home, política, econòmica i culturalment.

En les famílies immigrants, l’herència cultural i l’actitud cap als drets de la dona són freqüentment molt diferents. En molts països islàmics, d’on vénen una gran proporció dels immigrants, les dones són ciutadans de segona classe. Algunes famílies immigrants instal·lades a Europa, continuen tractant les dones com a tals. D’acord amb els ensenyaments islàmiques, no hi ha igualtat entre l’home i la dona, excloent la idea de l’emancipació femenina. En l’islam, la dona està considerada inferior, dèbil, maliciosa i intel·lectual i mentalment menys dotada. Per tant les dones són efectivament tractades com inferiors pels musulmans, i això xoca amb les societats occidentals on la igualtat entre els sexes és un principi fonamental.
A causa de la islamització d’Europa, la nostra cultura i la nostra societat està cada vegada més influènciada i dominada pels costums, les regles i les lleis de l’islam. A poc a poc la llei, la totalitària xaria, es va aplicant. És aquest procés de la islamització el que ha permès l’anomenada radicalització i els sagnants atacs als europeus en sòl europeu. A Europa, la llibertat d’expressió, la democràcia, la separació església estat, la igualtat entre home i dona són valors fonamentals que nosaltres no NO venem.

La nostra tolerància ha de parar on la intolerància de l’islam comença

Estimats amics i amigues,
Els nostres principis fonamentals no han de ser sacrificats en nom de les fantasies multiculturals. És meravellós que dones polítiques com Ester Gallego, que entenen aquestes amenaces cap al futur dels nostres fills, formin part de l’organització internacional, “Women Against Islamizaction” de la qual “Dones contra la islamització” forma part ”
“Women Aganist Islamization” és una associació internacional europea que s’oposa a la islamització de les nostres societats. La islamització creix gradualment i moltes dones no tenen ni idea del que està passant ni del que passarà en un futur pròxim. Tota dona europea per exemple, ha sentit parlar dels matrimonis acordats i forçats. El fet que tals matrimonis puguin ser interromputs pel marit en un moment donat simplement diuen tres vegades que “em divorcio de tu”, ja és molt menys conegut per les dones europees. En general, les dones reaccionen molt sorpreses quan s’assabenten que això també ja està passant al seu país occidental.

L’absència de coneixement i falta d’informació sobre l’islam i la xaria és preocupant, especialment perquè les primeres víctimes son elles. Difondre informació és el primer acte important de “Dones contra la islamització” en la nostra oposició a la islamització. Aquesta és també la raó per la qual sóc aquí a Catalunya avui.

Fa cinc anys, a Bèlgica, el centre d’Europa, es va fundar l’organització europea Women Against Islamization. Des de llavors intercanviem experiències sobre la islamització d’Europa perquè en els diferents països europeus es puguin prendre mesures coordinades contra la islamització d’Europa. Avui, “dones contra la islamització” ja està representades en més de 10 països europeus.

Senyores i senyors,
No noten que les feministes ja no lluiten pels drets de les dones?
Per què les feministes ja no lluiten pels drets humans bàsics, perquè això és el que són els drets de les dones?
Per què les feministes d’esquerres no lluiten per les seves tan estimades dones musulmanes i l’Islam?
Bé, és perquè defensar les dones contra la barbàrie de l’islam i la xaria es diu avui racisme.
Les lleis contra el racisme i el multiculturalisme ens volen impedir que denunciem la veritat sobre el fil que l’Islam ens planteja: Els delictes contra les nenes i les dones, com la neteja, l’assetjament sexual, els assalts i les violacions.

Les feministes fan els ulls grossos per donar suport o aprovar, quan les dones musulmanes es veuen obligades a obeir les regles misògines de l’Islam i la seva xaria. Per exemple, és incomprensible que les organitzacions de dones defensin el vel. Moltes noies i dones estan obligades a cobrir-se amb un vel, vel, nikab o burka. Relacionats amb l’islam són també fenòmens bàrbars com ara matances d’honor, matrimonis forçats, matrimonis de nens, poligàmia i mutilació genital femenina.

Benvolgudes amigues i amics.
Rebuig a excusar el que és inexcusable
Rebuig a excusar els inexcusables crims contra la dona que l’Islam propaga mitjançant l’Alcorà i la xaria
Rebuig a ser oprimida per ningú, sigui musulmà o no!

Dones contra la islamització és una organització europea de dones políticament actives que volen defensar la dignitat i la llibertat de les dones europees. Ens oposem a la institucionalització de l’Islam, al reconeixement de les mesquites, al subsidi de les associacions islàmiques, a les escoles alcoràniques i als imants. Encara que crec que la llibertat individual de religió ha de ser garantida – també per al que l’Islam es refereix – aquesta llibertat de religió mai no pot conduir a la violència, la discriminació o l’opressió de les dones.

Les feministes esquerranes que clamen i ploren per la discriminació més petita -i moltes vegades imaginària- de les dones occidentals en totes aquestes àrees segueixen sent sordes, cegues i mudes quan es tracta de la veritable i molt pitjor discriminació de les dones islàmiques a les comunitats immigrants a Europa. Totes les dones que viuen a Europa han de tenir els mateixos drets. Les nostres mares i àvies han lluitat tant de temps per obtenir els drets de les dones, nosaltres estem obligades a defensar aquests drets per als nostres filles i nétes.
Per això estic tan orgullosa d’Ester Gallego. Ella defensa la defensa de la dignitat femenina i la llibertat. Ella entén que també a Catalunya l’avanç de la islamització de les nostres societats occidentals, representa una amenaça significativa per a aquests valors. “Dones contra la islamització” desafien la institucionalització de l’Islam, l’autenticació de les mesquites, la subvenció de les associacions musulmanes, les escoles i mesquites de l’Alcorà, el pagament dels imants, etc. La institucionalització de l’islam donarà lloc a una societat musulmana paral·lela que propaga la discriminació contra les dones.
Malauradament encara la majoria de la gent no vol veure aquest inconvenient veritat: el fil que l’home musulmà planteja a les dones europees.
El que està succeint ara a l’Estat Islàmic, Iemen, Afganistan, Aràbia Saudita, en realitat tot l’Orient Mitjà està passant ja en els nostres països europeus i empitjorarà si no abolim l’Islam.
Els polítics occidentals tradicionals ja tenen les mans tacades de sang de moltes dones i nenes europees.
El fet que estigui aquí avui, donant suport a Ester i a la nostra lluita contra aquest subtil terror islàmic contra les dones fa que em senti molt orgullosa de tots vosaltres
Nosaltres, tu i jo, estem lluitant pels nostres fills!
Per tant, estem lluitant contra el multiculturalisme,
En contra de la política europea d’asil.
Contra la immigració massiva
I especialment contra la islamització del nostre món occidental.
Una dona previnguda val dos!

Anke Van dermeersch
Belgian Senator – President ‘Women Against Islamization’

Ladies and gentlemen,
Senyores i senyors,
Dear friends,
Mi nombre es Anke Van dermeersch. Soy senadora belga.
Hoy estoy aquí para expresar públicamente mi apoyo a Enric Ravello y Ester Gallego por la publicación de su libro “Terra d´infidels. Contra la islamització de Catalunya”.
Y a Ester Gallego en especial por su organización “Dones contra la islamització”, que lleva la misma lucha contra la inmigración islámica y su impacto en los derechos de la mujer, que yo vengo desarrollando desde hace muchos años
Las mujeres son las primeras víctimas de la islamización de Europa. Necesitamos parar esta invasión, parar de importar el islam, para de importar la misoginia islámica.
Como política y senador este es mi obligación, prevenir la misigonia del islam: ¡Allà no ama a las mujeres!
El Islam propaga el odio. Odio hacia los infieles, hacia otras religiones y sociedades, pero también odio hacia la mujer, a la que se le considera inferior
El símbolo de esta inferioridad es el velo, el llamativo símbolo de la opresión
El ataúd textil del burca, pero también el simple velo son ambos idénticos, solo el número de cementerios textiles distingue uno del otro.
Esto es por lo que yo fui el primer cargo electo en toda Europa que defendió la prohibición general del burca. Estoy orgullosa de haber sido la arquitecta de esta prohibición.
Pero mientras tanto el burca es introducido en las legislaciones de Bélgica, Francia, Suiza y muchos otros países europeos.
El burca, el Coran y la Sharia están en completa oposición con nuestro principio social de la igualdad de sexos y la emancipación tan duramente conseguida.
En Europa, las jóvenes encuentran la igualdad entre el hombre y la mujer como la cosa más normal del mundo. Las mujeres generalmente crecen en igualdad de condiciones de sus hermanos, primeros u otros miembros de su familia. La igualdad entre el hombre y la mujer es una de las bases principales de los Estados democráticos europeos, así que la mujer puede afirmar los mismos derechos que el hombre, política, económica y culturalmente.

En las familias inmigrantes, la herencia cultural y la actitud hacia los derechos de la mujer son frecuentemente muy diferentes. En muchos países islámicos, de donde vienen una gran proporción de los inmigrantes, las mujeres son ciudadanos de segunda clase. Algunas familias inmigrantes instaladas en Europa, continúan tratando a las mujeres como tales. De acuerdo con las enseñanzas islámicas, no hay igualdad entre el hombre y la mujer, excluyendo la idea de la emancipación femenina. En el islam, la mujer está considerada inferior, débil, maliciosa e intelectual y mentalmente menos dotada. Por lo tanto las mujeres son efectivamente tratadas como inferiores por los musulmanes, y eso choca con las sociedades occidentales donde la igualdad entre los sexos es un principio fundamental.
Debido a la islamización de Europa, nuestra cultura y nuestra sociedad está cada vez más influencias y dominada por las costumbres, las reglas y las leyes del islam. Poco a poco la ley, la totalitaria sharia, se va aplicando. Es este proceso de la islamización el que ha permitido la llamada radicalización y los sangrientos ataques a los europeos en suelo europeo. En Europa, la libertad de expresión, la democracia, la separación iglesia estado, la igualdad entre hombre y mujer son valores fundamentales que nosotros no NO vendemos.

Nuestra tolerancia debe parar donde la intolerancia del islam empieza

Queridos amigos y amigas,
Nuestros principios fundamentales no deben ser sacrificados en aras de las fantasías multiculturales. Es maravilloso que mujeres política como Ester Gallego, que entienden estas amenazas hacia el futuro de nuestros hijos, formen parte de los organización internacional, “Women Against Islamizaction” de la que “Dones contra la islamització” forma parte”
“Women Aganist Islamization” es una asociación internacional europea que se opone a la islamización de nuestras sociedades. La islamización crece gradualmente y muchas mujeres no tienen ni idea de lo que están pasando ni de lo que pasará en el próximo futuro. Toda mujer europea por ejemplo, ha oído hablar de los matrimonios acordados y forzados. El hecho de que El hecho de que tales matrimonios puedan ser interrumpidos por el marido en un momento dado simplemente diciendo tres veces que “me divorcio de ti”, ya es mucho menos conocido por las mujeres europeas. Por lo general, las mujeres reaccionan muy sorprendidas cuando se enteran de que esto también ya está ocurriendo en su país occidental.

La ausencia de conocimiento y falta de información sobre el islam y la sharia es preocupante, especialmente porque somos las primeras víctimas de ella. Difundir información es el primer acto importante de “Mujeres contra la islamización” en nuestra oposición a la islamización. Esta es también la razón por la que estoy aquí en Cataluña hoy.

Hace cinco años, en Bélgica, el centro de Europa, se fundó la organización europea Women Against Islamization. Desde entonces intercambiamos experiencias sobre la islamización de Europa para que en los diferentes países europeos se puedan tomar medidas coordinadas contra la islamización de Europa. Hoy, “mujeres contra la islamización” ya está representadas en más de 10 países europeos.

Señoras y señores,
No notan que las feministas ya no luchan por los derechos de las mujeres?
¿Por qué las feministas ya no luchan por los derechos humanos básicos, porque eso es lo que son los derechos de las mujeres?
¿Por qué las feministas izquierdistas no luchan por sus tan amadas mujeres musulmanas y el Islam?
Bueno, es porque defender a las mujeres contra la barbarie del islam y la sharia se llama hoy racismo.
Las leyes contra el racismo y el multiculturalismo nos quieren impedir que denunciemos la verdad sobre el hilo que el Islam nos plantea: Los delitos contra las niñas y las mujeres, como el aseo, el acoso sexual, los asaltos y las violaciones.

Las feministas hacen la vista gorda para apoyar o aprobar, cuando las mujeres musulmanas se ven obligadas a obedecer las reglas misóginas del Islam y su sharia. Por ejemplo, es incomprensible que las organizaciones de mujeres defiendan el velo. Muchas muchachas y mujeres están obligadas a cubrirse con un velo, velo, nikab o burka. Relacionados con el islam son también fenómenos bárbaros tales como matanzas de honor, matrimonios forzados, matrimonios de niños, poligamia y mutilación genital femenina.

Queridas amigas y amigos.
Rechazo excusar lo inexcusable
Rechazo excusar los inexcusables crímenes contra la mujer que el Islam propaga mediante el Coran y la Sharia
Rechazo ser oprimida por nadie, sea musulmán o no!

Mujeres contra la islamización es una organización europea de mujeres políticamente activas que quieren defender la dignidad y la libertad de las mujeres europeas. Nos oponemos a la institucionalización del Islam, al reconocimiento de las mezquitas, al subsidio de las asociaciones islámicas, a las escuelas coránicas ya los imanes. Aunque creo que la libertad individual de religión debe ser garantizada – también para lo que el Islam se refiere – esta libertad de religión nunca puede conducir a la violencia, la discriminación o la opresión de las mujeres.

Las feministas izquierdistas que claman y lloran por la discriminación más pequeña -y muchas veces imaginaria- de las mujeres occidentales en todas estas áreas siguen siendo sordas, ciegas y mudas cuando se trata de la verdadera y mucho peor discriminación de las mujeres islámicas en las comunidades inmigrantes en Europa . Todas las mujeres que viven en Europa deben tener iguales derechos. Nuestras madres y abuelas han luchado tanto tiempo para obtener los derechos de las mujeres, nosotros estamos obligadas a defender estos derechos para nuestros hijas y nietas.
Por eso estoy tan orgullosa de Ester Gallego. Ella defiende la defensa de la dignidad femenina y la libertad. Ella entiende que también en Cataluña el avance de la islamización de nuestras sociedades occidentales, representa una amenaza significativa para estos valores. “Mujeres contra la islamización” desafían la institucionalización del Islam, la autenticación de las mezquitas, la subvención de las asociaciones musulmanas, las escuelas y mezquitas del Corán, el pago de los imanes, etc. La institucionalización del islam dará lugar a una sociedad musulmana paralela que propaga la discriminación contra las mujeres.
Por desgracia todavía la mayoría de la gente no desea ver esta inconveniente verdad: el hilo que el hombre musulmán plantea a las mujeres europeas.
Lo que está sucediendo ahora en el Estado Islámico, Yemen, Afganistán, Arabia Saudita, en realidad todo Oriente Medio está ocurriendo ya en nuestros países europeos y empeorará si no abolimos el Islam.
Los políticos occidentales tradicionales ya tienen las manos manchadas de sangre de muchas mujeres y niñas europeas.
El hecho de que estés aquí hoy, apoyando a Ester y a nuestra lucha contra este sutil terror islámico contra las mujeres hace que me sienta muy orgullosa de todos vosotros
Nosotros, tú y yo, estamos luchando por nuestros hijos!
Por lo tanto, estamos luchando contra el multiculturalismo,
En contra de la política europea de asilo.
Contra la inmigración masiva
Y especialmente contra la islamización de nuestro mundo occidental.
¡Una mujer prevenida vale dos!

Anke Van dermeersch
Belgian Senator – President ‘Women Against Islamization’

©2024 ANKE M. F. VAN DERMEERSCH

Log in with your credentials

Forgot your details?